♦ Volodimir Zelenski : Ucraina şi Statele Unite au semnat cel mai puternic acord de la independenţa statului nostru :: Acordul bilateral de securitate semnat cu Statele Unite confirmă fiabilitatea sprijinului Statelor Unite pentru independenţa Ucrainei, a declarat joi preşedintele Volodimir Zelenski, în timpul conferinţei de presă comune cu preşedintele Statelor Unite - Joe Biden - pe care a susţinut-o în marja summitului G7 din Italia • Xi Jinping ”mi-a dat cuvântul său” că nu va vinde armament Rusiei - dezvăluie Zelenski la G7 • Marcel Ciolacu : Am anunţat foarte clar că în luna decembrie nu voi candida la funcţia de preşedinte, din partea PSD. La începutul lunii iulie - PSD va avea un congres de alegere a prezidenţiabilului • CNN :: Hamas official says ‘no one has any idea’ how many Israeli hostages are still alive : he fate of the 120 remaining hostages in Gaza is crucial to any deal to end the protracted and bloody conflict between Israel and Hamas. But a senior Hamas official has told CNN that “no one has an idea” how many of them are alive, and that any deal to release them must include guarantees of a permanent ceasefire and the complete withdrawal of Israeli forces from Gaza. In an interview with CNN : Hamas spokesperson and political bureau member Osama Hamdan offered an insight into the militant group’s position on the stalled ceasefire talks, a view on whether Hamas regrets its decision to attack Israel given the mounting Palestinian death toll, and a commentary on the leak earlier this week of messages from its chief in Gaza, Yahya Sinwar, the man believed to be the ultimate decision-maker on any peace deal
• Ce înseamnă Geam Tripan ?
• Peste 44.500 de site-uri - Persoane fizice, IMM-uri şi Corporaţii - au încredere în Director Web. Mulţumim !
  Director Web : Oficial - Facebook    » Ziare  | » Reviste  | » eMAG | » Tazz by eMAG | » WIN Herăstrău | » NorthLight Residence | » Grand Hotel Bucharest | » Samsung | » Oracle | » Syngenta

⭐ Site-uri indexate în Director Web : 44585  ✓       CNN - Breaking News, Latest News and Videos    |    Digi 24 HD - Non Stop    |      Publică anunțul tău GRATUIT   • Ford România               • Mașini de vânzare - Marci premium, full option               • carVertical

                 • Avalon Estate : Aviației - Pipera | Luxury Hotels Bucharest Romania : JW Marriott Bucharest Grand Hotel

Carrefour Romania - Magazine, Cataloage, Promotii

Medicină, Sănătate

Catena - Farmacia inimiiCatena va ofera medicamente si produse pentru barbati, femei si copii.


Suplimente nutritive, produse naturiste, cat si cosmetice de la farmacia online Catena !

 

Cumpara online de la Catena !


  Detalii...

Farmaciile SensibluSensiblu este una dintre cele mai mari retele de farmacii sub acelasi brand din Romania, prezenta in toate localitatile de peste 50.000 de locuitori, reteaua numara peste 400 de farmacii. 

 

De 15 ani, inovatia a fost motorul dezvoltarii companiei, din dorinta de a le oferi clientilor nostri cele mai bune produse si servicii. Suntem printre primii dintre cei care au introdus sistemul de fidelizare a clientilor in farmacii si care au dezvoltat un brand propriu dermocosmetic. 

 

Obiectivul nostru principal este sa oferim clientilor nostri servicii de cea mai inalta calitate si sa tratam cu respect drepturile individuale ale acestora. De aceea, cultivam o relatie constanta cu clientii nostri, astfel incat sa putem sa raspundem in cel mai bun mod cerintelor lor si chiar sa le anticipam dorintele. 


  Detalii...

CSW.ro - Clubul Sanatatii WalmarkPortalul Clubului Sănătăţii Walmark, a cărui menire este propagarea prevenţiei şi a grijii faţă de sănătate şi faţă de un mod sănătos de viaţă.


  Detalii...

Walmark - site oficialCompania WALMARK a fost înfiinÅ£ată în 1990, declarandu-si orientarea strategică către domeniul farmaceutic ÅŸi concentrandu-si atentia spre piaÅ£a suplimentelor alimentare, medicamente ÅŸi alimente pentru sportivi.


  Detalii...

Helix Original - de la TelestarWebsite oficial pentru Helix Original - supliment alimentar impotriva durerilor articulare cu pulbere de melc, pulbere din radacina de Turmeric si extract de Boswellia Serrata.


  Detalii...

Nera Plant - Oficial / FacebookPagina Nera Plant pe Facebook.


  Detalii...

Nera Plant - OficialProdusele Nera Plant sunt manufacturate cu suflet în Laboratoarele Nera Plant, din ingrediente naturale, după străvechi reÈ›ete mănăstireÈ™ti È™i sub atenta îndrumare a doctorului Pavel Chirilă. MăicuÅ£ele au urmat de-a lungul vremii cursuri de fitoterapie, È™coli de asistență medicală, farmacie È™i psihologie.


În anul 2009, Mănăstirea Nera È™i-a acreditat Laboratorul de produse naturiste – siropuri, uleiuri, oÅ£eturi, tincturi, ceaiuri, capsule, gemuri ÅŸi miere – pe care l-a pus sub ocrotirea SfinÈ›ilor Doctori fără de arginÈ›i. Acest laborator a fost urmat la scurtă vreme de un altul, Laboratorul „SfinÈ›ii Tămăduitori”, ocrotit de SfinÈ›ii Ierarhi Nectarie din Eghina, Luca al Crimeii si Ioan Maximovici, dedicat produselor cosmetice bazate tot pe extracte din plante - săpunuri lichide, săpunuri solide, creme, loÅ£iuni.

 

Produsele Nera Plant sunt preparate folosind plante ÅŸi fructe din zonele curate, lipsite de poluare ale Văii Nerei ÅŸi MunÅ£ilor Banatului, din împrejurimile mănăstirii. Acestea sunt adunate manual de către măicuÅ£e, urmând calendarul propriu fiecărui soi, pentru a valorifica proprietăţile lor terapeutice la maximă intensitate.

 

Respectând ritmul natural de creÈ™tere È™i culegere a plantelor locale, produsele Nera Plant sunt menite să sprijine omul să-È™i restabilească o legătură demult pierdută cu spiritualitatea, natura È™i cu propriul echilibru. Ceea ce ne învață plantele este că lucrurile au nevoie de timp pentru a-È™i împlini rostul. Iar atunci când faci lucrurile cu suflet È™i răbdare, simÈ›i că ai un rost. Mai ales când È™tii că ceea ce lucrezi este pentru un scop mai mare.

 

Laboratoare Nera Plant constituie activitatea întregii comunități de măicuÈ›e de la Mănăstirea Nera. În paralel, măicuÅ£ele susÅ£in ÅŸi alte proiete sociale: finalizarea ÅŸi funcÅ£ionarea complexului monahal de la Nera, precum È™i a celorlalte trei schituri afiliate Nerei; construirea unui nou laborator (în prezent, Laboratorul este găzduit în clădirile mănăstirii); ridicarea în satul Slatina-Nera a aÈ™ezământului social „Sfântul Ioan Maximovici”; susÈ›inerea curajosului È™i amplului proiect pe care îl realizează tot în Slatina-Nera domnul doctor Pavel Chirilă: ridicarea Clinicii Nera, prima clinică din È›ara noastră de recuperare oncologică, pentru bolnavii aflaÈ›i în stadiul de debut al bolii, mai cu seamă, la aflarea diagnosticului.

 

Acestea sunt doar o parte din activităţile în care tinerele măicuÈ›e sunt implicate cu credință È™i nădejde că la Dumnezeu toate sunt cu putință !

 

Vă invităm cu drag să descoperiţi produsele Nera Plant și rostul lor.


  Detalii...

Laboratoarele Nera Plant - Oficial / InstagramPagina Nera Plant pe Instagram.


  Detalii...

Parodontax.ro‎ - Parodontax ®Mentine dintii puternici si gingiile sanatoase.


  Detalii...

Listerine ® - Apa de gura : igiena orala optima‎Apa de gura Listerine ® te ajuta sa ai dinti sanatosi in fiecare zi.


  Detalii...

Life-care.com : Life Care - produse Bio, naturale si veganeLife Care ® este astazi cea mai mare companie romaneasca de Vanzari Directe din Romania orientata pe vanzarea de produse Bio, naturale si vegane, cumuland vanzari de peste 100 de milioane de Euro.


  Detalii...

CNAS - Casa Naţională de Asigurări de SănătateCasa NaÈ›ională de Asigurări de Sănătate (CNAS) este instituÈ›ie publică, autonomă, de interes naÈ›ional, cu personalitate juridică, al cărei principal obiect de activitate îl reprezintă asigurarea funcÈ›ionării unitare È™i coordonate a sistemului asigurărilor sociale de sănătate din România.


CNAS are misiunea de a realiza un sistem de asigurări sociale de sănătate modern È™i eficient, pus permanent în slujba interesului public È™i a asiguratului, care are rolul de a îmbunătăți starea de sănătate a populaÈ›iei.

 

CNAS funcționează pe baza Statutului propriu și are următoarele obligații :


•     să asigure logistica funcÈ›ionării unitare È™i coordonate a sistemului asigurărilor sociale de sănătate;

•     să urmărească colectarea È™i folosirea cu eficiență a fondului;

•     să folosească mijloace adecvate de mediatizare pentru reprezentarea, informarea ÅŸi susÈ›inerea intereselor asiguraÈ›ilor pe care îi reprezintă;

•     să acopere nevoile de servicii de sănătate ale persoanelor, în limita fondurilor disponibile.


  Detalii...

Ministerul Sănătăţii - Guvernul României : OficialMinisterul Sănătăţii este instituÅ£ia din cadrul administraÅ£iei publice centrale, în subordinea Guvernului care are ca scop administrarea ÅŸi buna funcÅ£ionare a sistemului medical din România È™i protecÈ›ia sănătății populaÈ›iei.


Aceasta este pagina oficială de Facebook a Ministerului Sănătăţii, iar echipa ministerului doreÅŸte să vă faciliteze accesul la informaÅ£ii despre activitatea ministerului într-o formă cât mai accesibilă dumneavoastră.


  Detalii...

Ministerul Sănătății - OficialMinisterul Sănătăţii - România.


  Detalii...

Sanatatea in Bucate - Oficial / FacebookProbabil cel mai longeviv show culinar: prima editie a fost difuzata pe 1 Martie 2012, odata cu lansarea Digi24.

 

In fiecare weekend Marius Tudosiei va asteapta cu idei bune despre ce puteti face in bucatarie: sambata se desfasoara singur, gatind si povestind despre mancare, in timp ce duminica este alaturi de un invitat care vine cu o viziune proprie asupra gatitului, cu povesti interesante despre experientele gastronomice pe care le-a avut.

 

De la Chefi celebri, uneori din alte tari pana la bloggeri culinari sau artisti cu pasiune pentru gatit, invitatii lui Marius va introduc in fascinanta lume a gastronomiei. Marius isi bazeaza cookingshow-ul pe cateva idei recurente: mancarea locala, cinstita, onest facuta, colaborarea cu producatorii mici, gatitul in casa, retetele romanesti autentice sau modernizate, slowfood & slowcooking, creativitatea in bucatarie, gust desavarsit si buna dispozitie. Pentru ca mancarea nu trebuie sa fie o corvoada, ci una dintre cele mai mari placeri ale lumii.

 

Gatiti si mancati sanatos !


  Detalii...

Fit4you.ro - Fit4YouFit4You este una dintre clinicile de top din România.

 

Centru ultramodern de remodelare corporala, recuperare medicala si estetica medicala, cu servicii de top È™i profesioniÈ™ti în fiecare domeniu.


Cu peste 3 ani de zile in domeniul frumusetii, dar si al sanatatii, Fit4You a ajuns rapid in topul saloanelor de remodelare corporala din Romania.

 

Oferim servicii complete de remodelare coporala, fiind foarte cunoscuti pentru rezultatele noastre in indepartarea celulitei, slabire si tonifiere rapida. Clientii nostri pot avea parte, de asemenea, si de servicii profesioniste de cosmetica si estetica faciala, dar si de programe de specialitate pentru recuperare medicala.


  Detalii...

ObegrassObegrass este solutia pentru un tranzit intestinal normal care, in acelasi timp, te ajuta sa pierzi in greutate.


  Detalii...

Catena - Farmacia Inimii @ FarmaciaCatena / FacebookFarmaciile Catena - brand romanesc - sunt prezente pe tot cuprinsul tarii reprezentand unul dintre cele mai moderne lanturi de farmacii din Romania.


  Detalii...

Dr. Max - Farmacie cu peste 400 de locatiiPreturi Dr. Max de MICI.

 

Dr. Max este locul în care te ascultăm È™i-È›i dăm ce-È›i doreÈ™ti. Beneficiile noastre sunt inspirate de nevoile tale : preÈ›uri mici, sfaturi de la experÈ›i, carduri de loialitate, varietate mare de produse, plus că suntem prezenÈ›i în peste 400 de farmacii pentru a fi cât mai aproape de tine.


  Detalii...

Prestogel.roPrestoGel – Remediul RAPID impotriva HEMOROIZILOR.


  Detalii...

1 ... 2 3 4 5 6 » ... 93


Toyota RomâniaPayPoint RomâniaCoca-Cola România
Vrei sa CUMPERI ?


→ Director Web | → Toyota | → Volkswagen | → B1 TV | → Digi Sport | → Samsung | → Banca Transilvania | → Bosch | → Midtown Residence Cotroceni | → Stihl |
→ Renault | → Cookie


ADAUGĂ ANUNȚ


BT Go - Aplicația ta de business   |   BT Direct - Grupul Financiar Banca Transilvania   |   Panouri Fotovoltaice   |   Piața Obor - Direct de la Producător   |   Timac Agro   |  
Mutti - Doar roșii. De la 1899   |   Akheron Serv   |   Băcănia Gramador   |   Best Nest Box   |   Sweet Garden - Vezi Noutățile Sezonului   |   Sector web   |  
Soiuri de nectarini   |   MereRo - Suc de mere   |   Tarfin   |   Revolut - Banking revoluționar   |   Credite OnToPay   |   IT   |   FDC   |   Kilowat   |   nextE   |  
Fabrica De Compost   |   Glifosat   |   Seminte Profesionale   |   Detector de metale profesional MetalPro   |  
Arbos România   |   A050 Premium Service   |   Tractor agricol Solis 26 4WD - 26 CP   |   Tractor Solis S 26 CP, 9 + 9, anvelope agri   |   Agropark   |   SemintePlante.ro   |  
Plantmaster   |   SemPlus   |   Butași viță de vie - VCR / Italia   |   iGard - Spalier intermediar vita de vie Devin   |   Agro Kit Solarii   |   Drona agricolă DJI Agras T50   |  
Crescatori.ro   |   Pui de curte   |   Sisteme de hrănire pentru păsări   |   Grătarul Dragomir   |   Grădina pentru toți   |   Sere - Solarii   |   Sere Profesionale   |   Sere Natura   |  
Installed   |   Sucuri   |   Pepiniera Goji Bio Brasov   |   Daily Goji   |   Rasaduri legume din seminte profesionale si soiuri traditionale   |   Wearethe96.org   |  

Conținut & Evenimente Agro   |   Legume Verzi   |   Autoghidare   |   Garduri si Porti metalice rezistente si moderne   |   Ritz Imobiliare   |   Avocat-firme.info   |   Aprobat.ro   |  

Ford Transit Connect   |   ALD Automotive   |   Hertz Lease   |   LeasingSH.ro   |   Mecomag   |   Consultanță în afaceri   |   Carvago   |   Spotawheel - Doar mașini de calitate   |  

Noul Opel Combo Cargo   |   Opel Combo 1.5 CDTI 100 CP Start / Stop, Sarcina marită   |   Volkswagen Arteon Hatchback Elegance   |   Zenith Leasing   |   Tonny Auto / Slatina   |  
Golden Auto   |   Instant   |   Autonom   |   Ady Auto   |   Wow Auto Rulate   |  


Summit Agro - Experienţă şi tehnologie japoneză   |   Lista cu mașini electrice la vânzare în România   |   Lenovo ThinkStation

Marketing digital        Limitless Agency        WebDigital        Emiral        Branding Altfel        eConta        Ifis Finance        Soluții financiare       

  → Adaugă anunţ